10. 8. 2015   PhDr. Vojtěch Bednář

Trápí vás konflikty ve firmě? Problémy mezi zaměstnanci? Mezi nadřízenými a podřízenými?  Či dokonce uvnitř managementu? Právě pro vás je naše kniha. Konflikty ve firmách - příčiny - následky - řešení.

Proč se lidé ve firmách dostávají do konfliktů? Jak tyto konflikty fungují? Co můžeme udělat, aby konflikty nenastávaly, a jak konflikt vyřešit? Na tyto, a další otázky hledáme odpovědi v naší nové knize, která právě v těchto dnech vychází v nakladatelství Management Press.

Knihu jsme napsali na základě našich zkušeností. Přehledně, prakticky, a také s nadhledem. Najdete v ní řadu praktických příkladů, vyzkoušených a fungujících řešení, poslouží jako čtení a inspirace pro manažery, majitele společností, jednatele a vedoucí pracovníky.  Snažili jsme se vyhnout obecným radám, a protože nečerpáme z „osvědčených“, ale vesměs Amerických autorů, ale z České praxe a problémů v českých firmách, můžeme nabídnout cesty, které fungují.

Papírovou verzi knihy si můžete zakoupit například zde na knihkupectví Kosmas.cz

elektronickou verzi do tabletu či mobilního telefonu si můžete stáhnout zde

 

Přihlásit odběr na LinkedIn

PhDr. Vojtěch Bednář

PhDr. Vojtěch Bednář

Specializuji se na otázky vedení, motivování, řízení lidí ve firmách, vytváření a udržování firemní kultury. Pracuji s manažery a vedoucími pracovníky na všech úrovních a pomáhám jim pracovat s lidmi. Efektivně, smysluplně a přátelsky.

více o autorovi
články autora

Mgr. Petr Hlušička

Mgr. Petr Hlušička

Odborný psycholog zabývající se především aplikovanou psychologií v oblasti lidských zdrojů.

více o autorovi
články autora

PhDr. Jan Drahoňovský

PhDr. Jan Drahoňovský

Psychologické poradenství v rámci firmy i osobního života, školení, semináře

Témata: Komunikační pasti a bariéry, přesilové hry a manipulace, stresové zatížení, propojení práce a osobního života, existenciální dilemata apod.

více o autorovi
články autora

Mgr. Jakub Oliva, LL.M.

Mgr. Jakub Oliva, LL.M.

Jako advokát s výlučnou specializací na pracovní právo jsem s našimi klienty absolvoval nespočetně kontrol ze strany inspekce práce, stejně tak jako mám za sebou nepřeberná jednání s odborovými organizacemi a soudní řízení týkající se pracovního práva (pracovní úrazy, nemoci z povolání, odstupné, neplatné výpovědi a okamžitá zrušení, spory z kolektivních smluv, diskriminace, náhrada škody aj.).

více o autorovi
články autora


© 2024 Firemní sociolog | ISSN 1805-6520