24. 8. 2015   PhDr. Vojtěch Bednář

Před týdnem jsme vás zde upozornili na naši novou knihu – Konflikty ve firmách: příčiny, následky, řešení. Dnes bychom vás rádi požádali o pomoc s knihou následující.

Jak vycházet se šéfem? Co dělat když šéf udělá něco hrozného? Co dělat, když šéf neudělá něco, co by měl? Jak reagovat na nesprávně se chovajícího šéfa, a jak šéfa podpořit, aby byl co nejlepším šéfem? Na tyto a další otázky se budeme snažit hledat odpovědi v knize, která vzniká právě teď. V knize

                Jak vycházet se šéfem

 

Rádi bychom vás poprosili o vaši pomoc. Možná jste i vy šéfové, a možná i vy máte šéfa. Pokud znáte nešvary, problémy, chyby a nedostatky ve vedení, a pokud víte, jak se s nimi vyrovnávat, budeme rádi za vaše podněty a informace. Co by v takové knize mělo být? Co je důležité? Co vás osobně trápí, a nebo čím vás trápí vaši podřízení? Nejen za tyto informace budeme rádi, a v knize vám za ně poděkujeme.

Pokud chcete i anonymně přispět, můžete do diskuze pod tímto článkem. Pokud byste chtěli napsat přímo nám, napište na adresu vojtech.bednar@firemni-sociolog.cz.

Přihlásit odběr na LinkedIn

PhDr. Vojtěch Bednář

PhDr. Vojtěch Bednář

Specializuji se na otázky vedení, motivování, řízení lidí ve firmách, vytváření a udržování firemní kultury. Pracuji s manažery a vedoucími pracovníky na všech úrovních a pomáhám jim pracovat s lidmi. Efektivně, smysluplně a přátelsky.

více o autorovi
články autora

Mgr. Petr Hlušička

Mgr. Petr Hlušička

Odborný psycholog zabývající se především aplikovanou psychologií v oblasti lidských zdrojů.

více o autorovi
články autora

PhDr. Jan Drahoňovský

PhDr. Jan Drahoňovský

Psychologické poradenství v rámci firmy i osobního života, školení, semináře

Témata: Komunikační pasti a bariéry, přesilové hry a manipulace, stresové zatížení, propojení práce a osobního života, existenciální dilemata apod.

více o autorovi
články autora

Mgr. Jakub Oliva, LL.M.

Mgr. Jakub Oliva, LL.M.

Jako advokát s výlučnou specializací na pracovní právo jsem s našimi klienty absolvoval nespočetně kontrol ze strany inspekce práce, stejně tak jako mám za sebou nepřeberná jednání s odborovými organizacemi a soudní řízení týkající se pracovního práva (pracovní úrazy, nemoci z povolání, odstupné, neplatné výpovědi a okamžitá zrušení, spory z kolektivních smluv, diskriminace, náhrada škody aj.).

více o autorovi
články autora


© 2024 Firemní sociolog | ISSN 1805-6520